Toggle navigation
صفحه اصلی
مرور
شماره جاری
بر اساس شمارههای نشریه
بر اساس نویسندگان
بر اساس موضوعات
نمایه نویسندگان
نمایه کلیدواژه ها
اطلاعات نشریه
درباره نشریه
اهداف و چشم انداز
اعضای هیات تحریریه
اصول اخلاقی انتشار مقاله
بانک ها و نمایه نامه ها
پیوندهای مفید
پرسشهای متداول
فرایند پذیرش مقالات
اخبار و اعلانات
راهنمای نویسندگان
ارسال مقاله
داوران
راهنمای داوران
تماس با ما
ورود به سامانه
ورود به سامانه
ثبت نام
English
دوره و شماره:
دوره 22، ویژنامه، بهمن و اسفند 1402
تعداد مقالات:
1
پوستردومین کنگره بین المللی بهداشت و صنایع غذایی
10.22118/jsmj.2024.190215
مشاهده مقاله
چکیده تفصیلی
مقالات آماده انتشار
شماره جاری
شمارههای پیشین نشریه
دوره 22 (1402)
ویژنامه
شماره 6
شماره 5
شماره 4
شماره 3
شماره 2
شماره 1
دوره 21 (1401)
دوره 20 (1400)
دوره 19 (1399)
دوره 18 (1398)
دوره 17 (1397)
دوره 16 (1396)
دوره 15 (1395)
دوره 14 (1394)
دوره 13 (1393)
دوره 12 (1392)
دوره 11 (1391)
دوره 10 (1390)